Apajamatkat

Veneet ja kalusto

Silver Eagle-heittokalastusveneet

Silver Eagle on arvostettu alumiinirunkoinen vene, jossa on lasikuitusisus. Veneen pituus on 6,3 metriä ja leveys 2,4 m. Vene kulkee kovassakin aallokossa erittäin pehmeästi. Se on erittäin vakaa ja siinä on hyvät heittotilat neljälle kalastajalle- pilkkimään mahtuu viisikin kalastajaa samaan aikaan. Silver Eagle on suosituin venemalli kalastusoppaiden keskuudessa Suomessa. Ari Paatajan DC (dualconsole) veneessä on moottorina 150 hp Mercury. Toisessa DC Eaglessa on 130 hevosvoimaa, kolmannessa CC (center console) Eaglessa 2 x 60hp ja neljännessä CC Eaglessa 150hp Suzuki.

Vetouisteluveneet

Lohenkalastukseen suosittelemme FinnmasterPilot venettä. Seitsenmetriseen etuhytilliseen veneeseen mahtuu kipparin lisäksi viisi kalastajaa. Veneessä on kaikki viimeisimmät uisteluherkut. Finnmasteria liikuttaa 150 hevosvoiman Suzuki. Tällä kelpaa lähteä avomerelle lohen pyyntiin!

Lund

Amerikkalainen Lund on nimen omaan kalastukseen tehty vene. Mainiot tilaratkaisut tarjoavat kalastajalle hyvät tilat kalastaa. Oppaan lisäksi veneeseen otetaan max 4 asiakasta, 3 asiakkalla miehitys on optimi ja 2 asiakkaalla tilat jo ruhtinaalliset!

 

 

Apajamatkat.fi