Apajamatkat

Apajamatkat

Etelärannikon kokenein kalastusmatkojen järjestäjä toivottaa kaikki kalastuksen harrastajat tervetulleiksi Apajamatkalle. Viemme sinut Etelä-Suomen parhaille kalapaikoille ja sinulla on erinomainen mahdollisuus saada kunnon vonkale siiman päähän. Vuosien rautainen kokemus sekä hyvät kalapaikat takaavat 100%:n saalisvarmuuden. Kunnia asianamme on tarjota upeita elämyksiä ja riemukkaita saaliskuvia.

Yli 20 vuotta kalastusmatkojen pioneerinä, yli 10 000 tyytyväistä asiakasta

Apajamatkat on järjestänyt kalastusmatkoja Suomenlahdella vuodesta 1996 lähtien. Meillä onkin pisin kokemus kalastusmatkojen järjestämisestä merialueella. Työtä tehdään sydämellä ja intohimolla kalastukseen, mikä on huomattu asiakkaiden keskuudessa. Asiantuntemukseemme luotetaan. Laadukkain kalastus Suomenlahdella ei ole kaikkein kalleinta, sillä hinta- laatusuhteemme on asiakaspalautteen mukaan ylivertainen.

Kokeneet oppaat ja huippuvarusteet

Yrityksen perustaja ”Apajaneuvos” Ari Paataja apukippareineen vie kalamiehiä Suomenlahden, Saaristomeren sekä Etelä-Suomen järvien mainiolle ottipaikoille. Kalastusmatkoja tehdään hyvin varustetuista ja turvatarkastetuista veneistä, jotka pystyvät ketterästi liikkumaan kalakarien keskellä. Asiakkaiden käytössä on huippulaatuiset vavat sekä kelat ja uusin luotainelektroniikka tekee vedenalaisen maailman seuraamisesta mielenkiintoista. Matkoja järjestetään seitsemänä päivänä viikossa useamman kipparin voimin. Toimintamme on ollut malliesimerkkinä monille uusille alan yrittäjille.

Suositeltava kalastajamäärä on 4-8 per vene, veneestä riippuen. Isojen ryhmien kalastusmatkoja toteutetaan usealla pienveneellä. Suurimmissa kalastustapahtumissamme on ollut mukana 70 henkeä eli 17 venekuntaa.

Venekalastuskausi alkaa huhtikuussa ja jatkuu yleensä joulukuun alkuun. Talvella järjestämme pilkkimatkoja. Järjestämme myös eksoottisia kalamatkoja kaukomaille. Tervetuloa mukaan kalastamaan Kamtsatkaan, Alaskaan, British Colombiaan, Panamaan, Kuubaan, Andamaaneille Intiaan, tai vaikkapa Scheyshelleille.

Huvilamajoitus meren rannalla

Tasokas huvilamajoitus kauniissa saaristomaisemassa on kruunannut monet onnistuneet kalastusmatkat. Aina niin suositun saunomisen jälkeen retki huipentuu illalliseen, joka voidaan valmistaa juuri pyytämästänne tuoreesta kalasta. Meillä on tarjota useampi laadukas majoitusvaihtoehto läntisen Suomenlahden alueella. Tutustu majoituspaikkoihin.

 

 

 

Apajamatkat.fi